Assemblage & montage

Male electrical engineer using digital multimeter checking voltage on microchip on board of automation robotic arm machine at factory

Veel producten en systemen hebben voordat montage plaatsvindt een stukje voorbereiding nodig. In onze assemblage & montage werkplaats werken wij aan die voorbereidingen. Wij werken aan de voorbereidingen van verdeelkasten om ervoor te zorgen dat installaties extra snel verlopen.

Wat zijn de voordelen van Assemblage & montage?

Als je een project voorbereid wilt ingaan zijn assemblage & montage de mogelijkheid om kosten te besparen en snelheid te verhogen. Door de samenwerkingen met onze leveranciers kunnen wij assemblage producten goedkoop inkopen. Deze producten kunnen wij vervolgens in onze werkplaats voor je assembleren. Op deze manier kun je handelingen op een project verminderen en snelheid vergroten.

Onze mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen realiseren:

  • Drukknopkasten voor installaties
  • om- ormkasten voor installaties
  • Bekabeling van besturingskasten
  • Montage onderdelen
  • Installatie processen verbeteren

Engineer inspect robotic arm in workshop,Checking quality of workpieces manufacturing industry technology.

Heb jij projecten lopen waarbij de elektrische installatie verbeterd en/of versneld kan worden? Door onze ervaring in de elektrotechniek hebben wij processen aanzienlijk kunnen verbeteren voor onze klanten. Naast het aanpassen van montage materiaal en processen geven wij ook voorlichting aan bedrijven door middel van toolboxen. Mocht je advies willen verkrijgen over installatie processen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Scroll naar boven