Projectbegeleiding

Onze projectleiders houden de focus op de projecten van onze klanten. Projectleiders werken met vaste klanten en bouwen hier een relatie me op. Doordat we onze projectleiders elke week in een centraal gesprek spreken houden we overzicht op onze projecten. Contact over jouw project verloopt altijd via een projectleider. Op deze manier ondervinden wij dat klanten een goed aanspreekpunt hebben.

De voordelen van projectbegeleiding

Onze projectleiders worden gekoppeld aan vaste relaties om deze nog beter te kunnen onderhouden. Dit zorgt bij zowel de projectleider als klant voor helderheid. Wij merken dat onze klanten bij grotere projecten de extra steun kunnen gebruiken van een van onze projectleiders. Wij kunnen je op jouw project steun bieden op de gehele elektrotechnische scope. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Standaard projectbegeleiding

Klanten van laadVOL hebben op hun project projectleider waar je op kan rekenen. Wij merken dat bij grotere projecten de efficiëntie wordt verbeterd als er een goed aanspreekpunt is. Onze projectleiders zijn daarom een aanspreekpunt voor zowel monteurs als onze klant. Je kunt jouw projectleider op werkdagen altijd bereiken.

Advies door een projectleider

Projectleiders bieden advies door praktijkervaring. Binnen ons team bevinden zich alleen projectleiders met de benodigde ervaring en karaktereigenschappen die een projectleider moet hebben. Uit ervaring weten hebben wij gemerkt dat vaste projectleiders bij klanten zorgen voor helder contact.

Scroll naar boven